XIXO-logo

XIXO

XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan MKB-ondernemingen, gemeentes, ziekenhuizen en zorginstellingen. Volgens ons is ICT een beslissende schakel in jouw bedrijfsproces. De kwaliteit ervan bepaalt of je organisatie het maximale rendement haalt uit de ICT-omgeving en of je medewerkers effectief en veilig kunnen werken. Wij zorgen dat jouw ICT geregeld is – pas wanneer jullie tevreden zijn, zijn wij het ook.

We zijn klein genoeg om onze klanten persoonlijk te kennen en precies te weten waar zij wakker van liggen. We zijn flexibel, kunnen snel schakelen en zijn altijd goed bereikbaar. We zijn groot genoeg om grote, langdurige en complexe projecten uit te voeren. We hebben veel ervaring bij ziekenhuizen, gemeentes en MKB+ ondernemingen, we begrijpen de complexiteit van deze projecten en zijn in staat deze tot een succesvol eind te brengen.

Jouw ICT. Geregeld.

Diensten

ICT-Advies

Geen bedrijf is hetzelfde. Daarom is ook geen advies hetzelfde. Als je XIXO inschakelt voor het verbeteren van de ICT-omgeving in jouw organisatie, dan zorgen we ervoor dat eerst alle bedrijfsprocessen zorgvuldig in kaart worden gebracht. Ook horen we graag meer over jouw wensen, werkwijze en doelstellingen.

ICT-Design

Een efficiënt en kundig netwerkontwerp start met het stellen van de juiste vragen. Welke behoeften heeft de organisatie? Welke diensten wil de organisatie bieden aan haar medewerkers? Gaan ze gebruik maken van nieuwe applicaties? Gaat de organisatie groeien of juist krimpen? Is het nieuwe werken een thema? Welk budget is er beschikbaar? Dit zijn maar een paar van de vragen die we stellen, voordat wij een netwerkontwerp kunnen maken.

ICT-Projecten

Bij XIXO vinden wij dat ICT-projecten nooit op zichzelf staan. Projecten zijn pas succesvol als ze op een juiste wijze zijn voorbereid en uitgevoerd en aansluiten op de door de klant bepaalde wensen en eisen. Wij bekijken per vraagstelling samen met jou naar wat de best mogelijke oplossing is.

XIXO levert ICT-specialisten aan ondernemingen, gemeentes en instellingen. Voor ons is een vlekkeloze implementatie een must.

Een project goed uitvoeren is een vak. XIXO beheerst dat vak door jarenlange ervaring. XIXO past de kennis die we hebben toe in alle projecten. Als klant profiteer je maximaal van het feit dat wij voortdurend onze kennis actueel houden en verder uitbreiden. Onze projectmanagers en ICT-specialisten zijn ervaren, snel inzetbaar en flexibel. Ze voeren niet alleen de opdracht uit, ze zetten hun ervaring in om voor jou het gewenste resultaat te boeken.

XIXO biedt veel verschillende ICT-oplossingen. ICT-projectmanagement is de manier waarop XIXO een ICT-project organiseert, voorbereidt, uitvoert en afrondt. Het omvat de aansturing van consultants en engineers en de beheersing van bijvoorbeeld meerdere deelprojecten.

ICT-Support

ICT vormt een vitaal onderdeel van elke organisatie. Een goed ingerichte ICT-structuur vergemakkelijkt processen en maakt efficiënter werken mogelijk. XIXO zorgt ervoor dat jouw ICT-structuur precies op maat wordt aangepast. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om je organisatie te versterken. Door actief beheer, maar ook met een soepel werkende Servicedesk en directe hulp bij problemen.

ICT-Producten

Of het nu gaat om hard- of software, bij XIXO profiteer je van een gedegen en onafhankelijke oplossing. Want hoewel we uitstekende contacten met verschillende topleveranciers hebben, zijn we niet gebonden aan bepaalde merken of producten. Dus heb je een voorkeur voor een bepaalde leverancier? Dan is dat bij XIXO geen enkel probleem. De salesafdeling probeert altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding voor jou als klant te vinden.

Training

Bij XIXO vinden wij het belangrijk dat er binnen jullie eigen organisatie voldoende kennis is om het maximale rendement uit je ICT-oplossing te halen. Steeds vaker verzorgen wij dan ook bij klanten op locatie maatwerktrainingen. We merken dat dit een steeds belangrijker onderdeel wordt bij het afronden van een specifieke implementatie of een complex project. Onze consultants zijn in staat om complexe onderwerpen op een prettige manier uit te leggen om zo de acceptatie van de nieuwe oplossing ook verder te bevorderen.

Oplossingen

Virtualisatie

De ontwikkelingen in virtualisatie gaan snel. De explosieve groei van data, de continu vereiste beschikbaarheid en flexibiliteit heeft ICT-infrastructuren complex, kwetsbaar en kostbaar gemaakt. Virtualisatie is vaak het strategische antwoord gebleken om de snelheid van infrastructuurveranderingen te managen en kosten te verlagen.

Storage

Storage omvat binnen de wereld van ICT het opslaan van elektronische gegevens: data. Deze data worden gegenereerd door gebruikers of systemen waar wij data niet lokaal kunnen of willen opslaan. Door deze data gecentraliseerd op te slaan, ontstaat er een infrastructuur die een aantal voordelen met zich meebrengt.

Security

De kwetsbaarheid van ICT-systemen wordt steeds duidelijker. Een gedegen securitybeleid vraagt meer dan alleen techniek. Het vraagt om bewustzijn en discipline. XIXO kan een ICT-netwerk voorzien van diverse beveiligingsmechanismes.

Netwerk

XIXO heeft veel ervaring en kennis van ICT-infrastructuren. We hebben specialisten die zich met passie verdiepen in netwerktechnologieën en de nieuwste ontwikkelingen. Of het nu om het bekabelde netwerk of het draadloos netwerk gaat, jij wilt dat alles soepel draait. Een goed netwerkdesign is dan cruciaal.

Cloud

XIXO is een hostingpartner met betrouwbare, high available cloudoplossingen. Vanuit onze passie voor techniek hebben we veel klantwensen kunnen vervullen met een cloudoplossing op maat. Onze clouddiensten zijn altijd en overal maximaal beschikbaar, zodat jouw organisatie zich kan focussen op wat voor jullie echt belangrijk is.

  • phone: 030 29 66 558
  • website: https://www.xixo.nl
  • email: sales@xixo.nl
  • address: Kaagschip 24
  • city: Houten
  • postal code: 3991 CS
  • country: NL
  • near non-host countries: Netherlands