Orange Business logo

Orange Business Services B.V

Uw trusted technologypartner in digitale transformatie op het gebied van digitale werkplek en (multi)cloud

Orange Business (voorheen: Login Consultants en Basefarm) ondersteunt u bij de digitale transformatie op het gebied van de digitale werkplek en (multi)cloud. Van strategisch en technisch advies, ondersteuning bij implementatie of migratie tot volledige IT-outsourcing. Samen zorgen wij voor de best passende cloud- en werkplekoplossingen die u de flexibiliteit bieden om uw strategische uitdagingen aan te gaan.

De voordelen van onze services voor uw organisatie

Over ons

Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze en vooral fijne collega’s werken we dagelijks hard om onze (middel)grote, nationale en internationale klanten de beste service te leveren.

Onze diensten

Wat wij doen

Wij geven strategisch en technisch advies, helpen bij implementaties en migraties, waarbij een snelle oplevering met de hoogst mogelijke kwaliteit gegarandeerd wordt door onze best practice aanpak. Na oplevering van een project leveren wij professioneel support voor desktop- en applicatie-infrastructuren: van incidenteel technische support of het packagen van applicaties tot het volledig beheren van de werkplek- en/of cloudomgeving.